Werken bij Beweeg.nl

Vacature Office Manager (fulltime)

Per direct zoeken wij een allround office manager voor onze uitgeverij in hartje Amsterdam. Wij produceren educatieve materialen voor een internationale markt en richten ons op de ontwikkeling van kinderen. In onze dynamische organisatie waar altijd veel gebeurt, zoeken wij een oplossingsgerichte office manager met sterke communicatieve capaciteiten. Je zorgt voor een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken en delegeert taken aan een steeds wisselend team van medewerkers en freelancers. Je werkt nauw samen met de directeur en rapporteert dagelijks aan haar.

Takenpakket

Algemene managementondersteuning, projectmanagement, relatiebeheer en correspondentie verwerken.

Functie-eisen

Minimaal HBO denkniveau

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Beheerst het Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift

Behendig met IT (Office, Filemaker)

Affiniteit met gezondheid en ontwikkeling van kinderen

 

Competenties

Overzicht, gestructureerd, communicatief

 

Wat bieden wij?

Een dynamische, veelzijdige functie in een creatieve organisatie waar geen negen tot vijf mentaliteit heerst. Je werkt in een bevlogen team in het centrum van Amsterdam, en je bent samen met de directeur het hart van het kantoor. We bieden een marktconform salaris.

 

Procedure

Stuur je CV met een korte motivatie naar Loek van Vark via heleen@beweeg.nl. Wij zullen een aantal kandidaten tegelijk uitnodigen om nader kennis te maken op een gezamenlijke bijeenkomst. Onze directeur zal dan de functie en de organisatie nader presenteren. Vervolgens zullen wij in een persoonlijk interview nader kennis met je willen maken. Voor vragen kun je per e-mail contact opnemen.