DE KLAS BEWEEGT! voor Thuis

De Klas Beweegt wil kinderen zelf laten ervaren hoe ze meer kunnen bewegen en wat dat voor gevoelens los maakt. Hoe breng je dat onder woorden? Door dat op te schrijven en te delen met anderen, beklijven hun beweegervaringen bovendien beter. Een positieve herinnering is een goede motivatie om te blijven bewegen, op school en thuis.
Samen in beweging komen
Als ouder wil je dat elk familielid zich thuis voelt. Dat er een gezellige sfeer is waarin iedereen meedoet aan de dagelijkse activiteiten. Een positieve sfeer op school én thuis werkt motiverend voor kinderen.
Op school leren kinderen beweging te integreren in hun dagelijks leven, ook buiten de school en thuis. Met De Klas Beweegt! krijg je inzicht in de beweegwensen van kinderen en welke beweegideeën zij leuk vinden om vaker te doen. Zo ondersteun je als ouder samen met de school je kind in het ontwikkelen van motorische en sociaal-emotionele vaardigheden.
Kinderen genieten er ook van hun ouders te vertellen over met succes uitgevoerde opdrachten. Het onder woorden leren brengen van hun ervaringen en gevoelens is een belangrijk onderdeel van de methode. Soms verdienen kinderen zulke bijzondere aandacht die leerkrachten of hun familie niet kunnen bieden. Experts kunnen kinderen helpen met onder woorden brengen van hun belevenissen en gevoelens.
Gezamenlijk ondersteunen ouders, familieleden, school en experts het kind bij de zoektocht naar en uitvoering van zijn beweegplezier.

Product 1: “De Klas Beweegt!” Familie kalender
Deze prachtig vormgegeven kalender is de schakel tussen kind, school en thuis en is de perfecte tool om iedereen te betrekken bij de ontwikkeling van een kind.

Aanvullend product: Seizoen wensweekblokje. Met het ‘Dit is mijn wensweek!’-blokje kunnen kinderen leuke beweeg ideeën plannen. Een perfecte aanvulling voor bij de Familiekalender

Product 2: Beweegopdrachten
De beweegopdrachten van “De Klas Beweegt!” bieden voor elk wat wils. Voor elke leeftijd zijn er specifieke beweegopdrachten om ieder kind in beweging te brengen. Los te gebruiken of als onderdeel van de “De Klas Beweegt!” Familiekalender.

Product 3: Printing Your Wishes! maak je eigen documenten aan!
Jouw product komt pas tot leven als het ook echt over jou gaat! Geef jouw eigen ideeën en wensen vorm met Printing Your Wishes, ons on demand printing systeem. Maak bijvoorbeeld je eigen stickervellen met jou, je vriendjes en je ouders en gebruik deze in onze beweegtools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *